Wandbewerking bedrijfspand Volendam
Wandafwerking
Volendam
Opgeleverd: 25-02-2017

Opgeleverd Project

Wandbewerking bedrijfspand Volendam

De wanden van dit kantoor in Volendam zijn afgewerkt met scanbehang. Scanbehang (ook bekend als glasvezelbehang of renovlies), is een populaire vorm van behang. Het is uitermate geschikt voor nieuwbouwmuren. Een van de voordelen van scanbehang is het feit dat het zo sterk is.

De mening van onze klanten

Wij hadden via via van Tom vernomen en na een deskundig gesprek aan huis en een interessante offerte (i.v.m. andere schilders) besloten om met Tom in zee te gaan! Wat zeker geen slechte keuze was, wat een topper! Hard, netjes en strak werken, ook het feit dat hij alles netjes achterlaat en opruimt, is een plus waard. Daarbij hadden wij nog 2 dingen die wij wilden laten schilderen, waarvoor wij geen offerte hadden aangevraagd, maar zonder problemen werd dit gedaan en voor een normale prijs. Al met al zeker een aanrader!!!

Mirella Bleeker

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.