Appartement Amsterdam
Binnenschilderwerk
Amsterdam
Opgeleverd: 25-02-2017

Opgeleverd Project

Appartement Amsterdam

Dit appartement in Amsterdam is netjes afgewerkt met Farrow & Ball kleuren. De verf van Farrow & Ball heeft een hogere zuiverheid en diepte van kleur. In tegenstelling tot de meeste moderne verffabrikanten gebruikt Farrow & Ball tot 30% meer pigment in ieder blik. De grondstoffen zijn essentiële componenten van de oker-, omber- en siena tinten. Farrow & Ball maakt gebruik van hoogwaardige toevoegmiddelen en geen synthetische vulmiddelen van een minderwaardige kwaliteit.

Farrow & Ball verf wordt veel en vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard. Je moet er echt een wand mee schilderen om het verschil te ervaren.

 

 

De mening van onze klanten

Met Tom krijg je een totaalpakket aan vakkundigheid. Onze verwaarloosde kozijnen kunnen weer even voort dankzij een tijdige voorbehandeling. Zijn bekwaamheid uit zich in het strakke en robuuste schilderwerk dat hij heeft afgeleverd. En ook dankzij zijn kleurenadvies heeft ons huis een fris en modieus uiterlijk waar we nog jaren van zullen genieten.

Danny Elia

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.