Wat
zeggen
onze klanten
zeggen
onze klanten

Wat zeggen onze klanten

Barry Koenders

We zijn heel tevreden met de werkzaamheden van Tom Schilder. De hele houten buitenkant van de bovenverdieping en de kozijnen (binnen+buiten) zijn vakkundig schoongemaakt, geschuurd, gegrond en geschilderd. Alles is netjes en precies afgewerkt. Ons huis kan weer jaren mee. Een vakman en dat is te zien!

Gerard Overmars

Tom heeft ons huis prachtig in de verf gezet. Sterk en strak schilderwerk. Het is het behoud van de woning. Zo kan alleen een echte vakman het doen.

Lennard

Tom is minstens net zo kritisch over de kwaliteit van zijn werk als wij zelf zijn en dat geeft ons veel rust en vertrouwen dat het resultaat elke keer weer zeer goed is. Hij heeft vakwerk geleverd bij de afronding van de verbouwing van onze hele bovenverdieping. Van de kastjes in verschillende kleuren, tot alle deuren, ramen en plinten; het ziet er allemaal heel strak en mooi uit.

Hollandse Markt

Top, voor een winkel is het schilderen van de voorgevel altijd een crime. Tom heeft dit perfect opgelost.

Danny Elia

Met Tom krijg je een totaalpakket aan vakkundigheid. Onze verwaarloosde kozijnen kunnen weer even voort dankzij een tijdige voorbehandeling. Zijn bekwaamheid uit zich in het strakke en robuuste schilderwerk dat hij heeft afgeleverd. En ook dankzij zijn kleurenadvies heeft ons huis een fris en modieus uiterlijk waar we nog jaren van zullen genieten.

Daniëlle

Tom heeft het binnenschilderwerk in ons nieuwe huis perfect gedaan. Het ziet er super strak uit. Tom denkt steeds met je mee en overlegt alles met je (welk type verf voor bijvoorbeeld de houten vloer). Hij hield ons steeds op de hoogte van de voortgang. Je kunt van hem op aan. We hebben besloten hem ook het buitenschilderwerk in het voorjaar te laten doen. Een echte vakman!

Mirella Bleeker

Wij hadden via via van Tom vernomen en na een deskundig gesprek aan huis en een interessante offerte (i.v.m. andere schilders) besloten om met Tom in zee te gaan! Wat zeker geen slechte keuze was, wat een topper! Hard, netjes en strak werken, ook het feit dat hij alles netjes achterlaat en opruimt, is een plus waard. Daarbij hadden wij nog 2 dingen die wij wilden laten schilderen, waarvoor wij geen offerte hadden aangevraagd, maar zonder problemen werd dit gedaan en voor een normale prijs. Al met al zeker een aanrader!!!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.